2e hands bank verkopen

Wil je een bank 2e hands verkopen, maar liever niet al te veel betalen voor de advertentie kosten? Kijk dan zeker eens op de website van Designstock. Hier verkoop je snel je meubelen en profiteer je van lage advertentie kosten. Als je een advertentie plaatst op de website, zie je direct hoeveel de kosten bedragen. Je zult zien dat het tarief afhankelijk is van de categorie waaronder jouw meubelen vallen. Bij een bank is dat niet zo moeilijk, want dan kies je gewoon voor de bank. Het is overigens streng verboden om bewust voor een hele andere categorie te kiezen omdat daar de prijs lager ligt. Het is daarnaast natuurlijk ook niet handig voor de verkoop. Mensen die een bank willen kopen, gaan echt niet zoeken bij accessoires.

Geen last van reclame van derden bij bank 2e hands verkopen via Designstock

Ga je je 2e hands bank verkopen online bij Designstock, dan heb je niet te maken met ongewenste advertenties of reclame. Misschien heb jij daar ook zo’n hekel aan. Op veel websites kom je ongevraagd veel advertenties en reclame van derden tegen. Dit gebeurt zeker ook op websites waar mensen hun spullen verkopen. Bij Designstock hoef je daarvoor niet bang te zijn. Je betaalt een klein bedrag aan advertentie kosten, maar dan heb je ook echt helemaal geen reclame van derden. Ook weet je zeker dat je te maken hebt met particuliere kopers. Deze site is niet bedoeld voor handelaren en commerciële partijen.

Inloggen en 2e hands bank verkopen online

Wil je de 2e hands bank snel verkopen? Staat hij nu eigenlijk een beetje in de weg? Misschien wil je een nieuwe bank kopen, maar dan moet er wel ruimte zijn. Om je bank zo snel mogelijk te verkopen is het belangrijk dat je goede foto’s maakt. Heb je ook nagedacht over de advertentietekst? Probeer er een helder verhaal van te maken. Eventuele kopers willen meestal graag de afmetingen van een bank weten. Zorg ook voor een duidelijke en aansprekende titel. Ben je er klaar voor? Dan hoef je alleen nog maar in te loggen en kun je de advertentie plaatsen. Ga je voor de eerste keer gebruikmaken van Designstock, dan moet je een account aanmaken. Ook dit werkt snel en eenvoudig.

  • Bekijk alle categorieën
  www.designstock.nl  info@designstock.nl
K.v.K. 73517682  BTW nummer  NL 115790603B01   IBAN  NL 57 RABO 0336324510