2e hands meubels verkopen

Wil je een aantal meubels 2e hands verkopen? Is het voor een familielid of zijn het je eigen meubels? Misschien ben je toe aan een andere interieurstijl en verkoop je daarom je design meubels. Het verkopen gaat heel eenvoudig via Designstock. Op de website zie je direct waar je jezelf kunt registeren. Niemand kan hier zonder account kopen of verkopen. Het is net zo veilig dat dit ook voor alle kopers geldt. Ben je eenmaal aangemeld, dan kun je voortaan direct inloggen met je e-mailadres en je wachtwoord.

Je meubels 2e hands verkopen door middel van goede advertentie

Als je je 2e hands meubels wilt verkopen online, dan is een goede advertentie onmisbaar. Laat de tafel, de stoel, de bank of de accessoires zo goed mogelijk tot hun recht komen. Zorg ervoor dat de echte kleur van de meubels zichtbaar is. Het zou jammer zijn als een mogelijke koper later anders alsnog afhaakt. Wil je een advertentie plaatsen, dan zie je op de site direct hoe en waar dit kan. Lukt het niet, kijk dan even of je bent ingelogd, want anders werkt het niet. Je ziet dan een formulier dat je zo nauwkeurig mogelijk invult. Je begint altijd met de advertentie. Je begrijpt vast wel dat die heel belangrijk is. Dat is tenslotte de eerste trekker van potentiële kopers.

Hoe werkt 2e hands meubels verkopen online?

Heb je een goede titel gekozen, dan volgt daarna de categorie. Passen de meubels bij de tafels, de stoelen, de banken of de kasten? Je zult zien dat de categorie de prijs van de advertentie bepaalt. Je komt hierbij nooit voor verrassingen te staan, want de prijs staat duidelijk vermeld bij de betreffende categorie. Het is wel heel belangrijk dat je echt de goede categorie kiest. Is dit niet het geval, dan kan de advertentie worden verwijderd door Designstock. Vervolgens plaats je de foto’s en tenslotte kun je betalen. Per e-mail krijg je een bevestiging als de advertentie is geplaatst. Bij het 2e hands meubels verkopen geldt dat je maximaal 5 actieve advertenties kunt plaatsen.

  • Bekijk alle categorieën
  www.designstock.nl  info@designstock.nl
K.v.K. 73517682  BTW nummer  NL 115790603B01   IBAN  NL 57 RABO 0336324510