Bank verkopen

Voor het verkopen van je bank heb je natuurlijk verschillende opties. Het ligt er ook wel aan hoe de conditie van de bank is. Hebben jullie hem nog niet zo lang en bevalt hij uiteindelijk toch niet? Dan wil je ongetwijfeld nog een leuke prijs ontvangen als je de bank gaat verkopen. Is er niet iemand in je directe omgeving die het meubelstuk van je wil overnemen? Een ideale manier om je bank te verkopen is dan Designstock. Hier kun je veilig en anoniem al je tweedehands meubels te koop aanbieden.

Het verkopen van de bank gaat anoniem

Wil je de bank verkopen online? Kies je voor Designstock? Heb je al eens een kijkje genomen op de website? Als je kijkt bij de banken, dan zie je dat deze op een duidelijke manier worden gepresenteerd. Eventuele kopers zien precies hoe het meubelstuk eruit ziet. Er is ook alle ruimte om informatie over de bank te vermelden. Je ziet dat ook de prijs direct te vinden is. Wil jij ook een bank verkopen via Designstock, dan is het de bedoeling dat je eerst een account aanmaakt. Je moet hier wel je e-mailadres doorgeven, maar dat is alleen voor de berichten die Designstock zelf naar je stuurt. Kopers en kijkers zien jouw e-mailadres niet. Vind je het prettig om op deze anonieme manier je bank te verkopen? Registreer je dan nu en wie weet hoe snel je een koper hebt gevonden.

De bank verkopen online en profiteren van lage advertentiekosten

Wil je jouw bank verkopen via Designstock, dan profiteer je van lage advertentiekosten. Dit is mooi meegenomen, want zo houd je zoveel mogelijk over van het geld dat je ontvangt voor de bank. Duurt het iets langer voordat de bank verkocht wordt? Dan kun je de advertentie gewoon verlengen. Als je de betaling gedaan hebt, wordt de advertentie automatisch verlengd. Zeker als je meer meubels verkoopt, kan het gebeuren dat je dit een keer vergeet. Het zou jammer zijn als de advertentie ineens verdwijnt. Designstock stuurt je daarom 7 dagen voor de afloopdatum een e-mail waarin je door middel van 1 muisklik direct de advertentie verlengt. Dit is overigens niet verplicht. Wil je de advertentie niet langer op Designstock plaatsen, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

  • Bekijk alle categorie├źn
  www.designstock.nl  info@designstock.nl
K.v.K. 73517682  BTW nummer  NL 115790603B01   IBAN  NL 57 RABO 0336324510