Bankstel verkopen

Bij het verkopen van een bankstel heeft iedereen weer zo zijn eigen voorkeuren. Een bankstel op de rommelmarkt verkopen is niet heel voor de hand liggend. Heb je weleens overwogen om gebruik te maken van Designstock? Dit is een ideale manier om je bankstel te verkopen. Als je een kijkje neemt op de site zie je dat er allerlei soorten bankstellen te koop zijn. Groot en klein, zo goed als nieuw of al langer gebruikt. Is jouw bankstel ook nog zo goed als nieuw? Zorg voor een paar mooie foto’s en plaats je advertentie op Designstock. Uiteraard kun je ook een bank met ietsje gebruikerssporen nog prima verkopen. Het gaat tenslotte om het verkopen van tweedehands meubelen.

Het verkopen van bankstel kan anoniem

Je wilt je bankstel verkopen online? Stel je het echter niet op prijs als iedereen jou meteen herkent als de verkoper? Designstock is dan een ideale plek voor jou. Je registreert je op de site en voortaan log je dan snel in door middel van je e-mailadres en je wachtwoord. Voor het aanmaken van een account is het wel verplicht dat je je naam doorgeeft. Het is echter geen enkel probleem als je hierbij een naam verzint en dus niet je eigen naam gebruikt. Het is wel de bedoeling dat je je e-mailadres doorgeeft. Anders is het natuurlijk niet mogelijk om te communiceren met Designstock. Dit is dan ook tegelijkertijd het enige waarvoor het e-mailadres wordt gebruikt. Je hebt rechtstreeks contact met eventuele kopers, maar niet door middel van je persoonlijke e-mailadres.

Voor een laag tarief bankstel verkopen online

Je bankstel verkopen bij Designstock kost niet veel. Al voor een laag tarief kun je je advertentie op dit medium plaatsen. Het is natuurlijk altijd afwachten hoe snel je iets online verkoopt. Is de advertentieperiode bijna voorbij en kon je nog geen overeenkomst sluiten met een koper? Dan krijg je een mailtje van Designstock. Zij vragen je in dit berichtje of je de advertentie wel of niet wilt verlengen. Je zou het zelf tenslotte een keer kunnen vergeten. Voor een klein bedrag kan de advertentie van je bankstel dan voor nog een periode op de site blijven staan. Het verlengen gaat snel en gemakkelijk. Slechts 1 muisklik en het is geregeld. En dan maar hopen dat je nu snel een serieuze koper tegenkomt. Je mag de advertentie net zo vaak verlengen als je zelf wilt.

  • Bekijk alle categorieën
  www.designstock.nl  info@designstock.nl
K.v.K. 73517682  BTW nummer  NL 115790603B01   IBAN  NL 57 RABO 0336324510