Design meubels verkopen

Wil jij ook je design meubelen verkopen? Dit werkt heel goed via Designstock. Hier plaats je voor lage tarieven je advertenties. De verkoop vindt uitsluitend plaats tussen particulieren. Je weet dus zeker dat je niet te maken krijgt met handelaren. Wil je het verkopen van design meubels ook via Designstock proberen, dan moet je eerst een account aanmaken. Daarna kun je een advertentie opstellen en deze plaatsen.

Eisen aan advertentie bij verkopen design meubels

Om het design meubels verkopen in goede banen te leiden heeft Designstock een aantal regels opgesteld. Deze voorwaarden lees je duidelijk op de site. Wat wil je verkopen aan design meubelen? Gaat het om een fauteuil? Heb je een kast die eigenlijk meer in de weg staat dan dat je hem gebruikt? Of misschien wil je design accessoires of verlichting te koop aanbieden. Kijk in ieder geval goed onder welke categorie het design meubel valt. Als je de advertentie daar plaatst, heb je de meeste kans op kopers. Ben je zelf geen Nederlander, dan mag je natuurlijk ook je design meubelen verkopen via Designstock. Het is echter wel vereist om de advertentietekst in het Nederlands op te stellen. Kijk ook even goed naar de titel die je de advertentie geeft. Deze moet beslist eerlijk en duidelijk zijn en mag de kopers niet misleiden.

Anoniem en veilig design meubelen verkopen

Designstock heeft wat het design meubels verkopen betreft alles goed voor elkaar. Voor jou als verkoper is het prettig om te weten dat je via dit medium veilig met potentiƫle kopers kunt onderhandelen. De betaling gebeurt altijd via iDEAL, dus je hoeft niet bang te zijn dat een koper ineens contant wil betalen. Dit is gewoon een van de duidelijke regels van Designstock. Tijdens de registratie moet je je naam opgeven, maar je mag ook gewoon een naam verzinnen. Je kunt het dus zo anoniem houden als je zelf wilt. Zo is het design meubelen verkopen veilig en vertrouwd.

  • Bekijk alle categorieĆ«n
  www.designstock.nl  info@designstock.nl
K.v.K. 73517682  BTW nummer  NL 115790603B01   IBAN  NL 57 RABO 0336324510