Gebruikte meubels verkopen

Je wilt je meubels die gebruikt zijn verkopen? Misschien is een verhuizing de reden van deze verkoop. Soms kiezen mensen in een nieuw huis voor een totaal andere stijl. Het is jammer als je dan je gebruikte meubels weg moet doen. Heb jij mooie design meubels die gebruikt zijn die je verkoopt? Plaats dan een advertentie op Designstock.

Snel je meubels gebruikt verkopen

Jouw gebruikte meubels verkopen online kan prima via Designstock. Mensen die gebruikte designmeubels zoeken, kijken al snel op deze website. Ideaal als jij je gebruikte meubels wilt verkopen. Probeer foto’s te maken als de meubels nog in een ingerichte ruimte staan. Zo komen ze waarschijnlijk beter tot hun recht. Zorg ervoor dat er op banken en stoelen geen vlekken zitten. Is het een idee dat je de tafel nog even lakt? Hoe beter de foto, hoe eerder je de gebruikte meubels verkoopt. Je kunt 8 foto’s plaatsen bij de advertentie. Je hoeft zelf niet te knippen, te plakken en te snijden, want ze worden automatisch op het juiste formaat gesneden. Bezoekers zien duidelijke full screen foto’s. Zo krijgen ze een goed beeld van jouw gebruikte meubels.

De gebruikte meubels verkopen online via de juiste categorie

Nam je al een kijkje op de site van Designstock om je gebruikte meubels te verkopen, dan zag je waarschijnlijk de verschillende categorieën. Potentiële kopers vinden op deze manier snel de meubels die ze zoeken. Kijk even binnen welke categorieën jouw meubels vallen en je ziet dan meteen de prijs. Niet elke categorie heeft namelijk hetzelfde tarief. De best passende categorie kiezen is belangrijk. Klopt het echt helemaal niet, dan kan Designstock jouw advertentie zelfs verwijderen. Stel een duidelijke advertentie op en verkoop snel jouw gebruikte meubels online.

  • Bekijk alle categorieën
  www.designstock.nl  info@designstock.nl
K.v.K. 73517682  BTW nummer  NL 115790603B01   IBAN  NL 57 RABO 0336324510