Kast verkopen

Voor het verkopen van een kast moet je bij Designstock zijn. Voor een vast laag tarief kun je hier je advertentie plaatsen. Wil je meerdere meubels tegelijk verkopen? Ook dat is mogelijk. Misschien heb je wel een aantal kasten die je wilt vervangen. Of de kinderen zijn de deur uit en je hebt niet meer zoveel kasten nodig. Als ze nog goed zijn, waarom zou je er dan iemand anders niet blij mee maken? Bij Designstock kun je 5 actieve advertenties tegelijk plaatsen. Wil je vandaag nog een advertentie plaatsen, dan is het wel nodig dat je geregistreerd bent. Is dat niet het geval, dan kun je meteen even een account aanmaken. Dit werkt heel snel en eenvoudig.

Advertentie plaatsen voor verkopen kast

Wil je een kast verkopen online, dan is een goede advertentie uiterst belangrijk. Misschien denk je dan als eerste aan goede foto’s. Natuurlijk zijn die belangrijk, maar vergeet ook zeker de titel niet. Daarop zoeken kopers tenslotte. Kies daarom een duidelijke titel die echt de lading dekt. Om wat voor soort kast gaat het? Is het een meubelstuk waarin je bijvoorbeeld een computer kunt plaatsen? Gaat het om een linnenkast of is het een klein kastje? Probeer dit duidelijk aan te geven in de titel. Wil je de kast verkopen, dan is allereerst een duidelijke advertentie van belang.

Juiste categorie kiezen bij kast verkopen online

Wil je je kast verkopen via Designstock, dan is het de bedoeling dat je de juiste categorie uitkiest. Ga je een kast te koop aanbieden dan kan dit gewoon niet fout gaan. Je zult zien dat de prijs die jij betaalt afhankelijk is van de categorie waar de advertentie wordt geplaatst. Is de categorie tafel duurder dan die van stoelen, dan zou je misschien in de verleiding kunnen komen om een verkeerde categorie te kiezen. Dit is echter niet handig. Je krijgt niet de juiste kopers bij de advertentie en bovendien overtreed je de regels van Designstock. Als er een verkeerde advertentie bij een bepaalde categorie gesignaleerd wordt, dan wordt deze verwijderd. Als je tenslotte alles hebt ingevuld, dan kun je betalen. Door middel van een mailtje lees je dat je advertentie is geplaatst. En nu maar wachten op een geschikte koper.

  • Bekijk alle categorieën
  www.designstock.nl  info@designstock.nl
K.v.K. 73517682  BTW nummer  NL 115790603B01   IBAN  NL 57 RABO 0336324510