Lampen verkopen

Het verkopen van lampen kan prima op Designstock. Zoeken mensen een echte mooie tweedehands lamp, dan is de kans groot dat ze even op deze website kijken. Heb jij prachtige designlampen staan die je eigenlijk niet meer gebruikt? Dat is jammer van de lampen en ook wel jammer van het geld. Wellicht kun je er nog een aardig bedrag voor krijgen. Zoek je andere lampen, dan is het extra geld vast en zeker welkom. De lampen verkopen via deze site spreekt helemaal voor zich. Het begint altijd met het aanmaken van een account. Anders kun je geen advertentie plaatsen. Ook slechts geregistreerde belangstellenden kunnen jouw advertentie bekijken en reageren.

Anoniem verkopen van lampen is mogelijk

Wil je de lampen verkopen online, maar vind je het belangrijk om dit anoniem te doen? Dat is zeker mogelijk. Als een geïnteresseerde bezoeker bij jouw advertentie komt, ziet deze wel jouw naam. Dit zegt echter niet alles over jou. Tijdens het registeren voer jij je naam in. Het is absoluut niet verplicht om hierbij te kiezen voor jouw eigen naam. Ook ziet de bezoeker van de advertentie waar jij ongeveer woont. Je moet namelijk ook je postcode invoeren. Dit komt de verkoop natuurlijk alleen maar ten goede. De meeste mensen zullen niet naar het andere eind van het land rijden om een lamp te kopen.

Direct bericht versturen met eventuele koper bij lampen verkopen online

Wil je lampen verkopen via Designstock, dan is het nodig dat je je e-mailadres doorgeeft. Dit is echter niet zichtbaar voor bezoekers van jouw advertentie. Alleen Designstock zelf gebruikt dit adres om berichten naar je te versturen. Als een eventuele koper contact met jou wil opnemen, dan kan deze via de advertentie direct een bericht naar jou sturen. Jij kunt dan ook meteen weer een antwoord terug verzenden. Probeer bij het opstellen van de advertentie een goede titel te bedenken. Benoem bijvoorbeeld het merk van de lampen. Met een goede titel trek je meer kijkers en hopelijk snel een koper.

  • Bekijk alle categorie├źn
  www.designstock.nl  info@designstock.nl
K.v.K. 73517682  BTW nummer  NL 115790603B01   IBAN  NL 57 RABO 0336324510