Meubels verkopen

Je wilt graag een aantal meubelen verkopen? Misschien ga je verhuizen en is de volgende woning een stukje kleiner. Soms is het dan handig om een paar meubels te verkopen. Het kan natuurlijk ook dat je de zithoek gaat veranderen. Je kunt de bank helemaal zat zijn, terwijl hij toch nog niet versleten is. Dan is het een goed idee om dit meubelstuk te verkopen. Als je er nog een leuk bedrag voor krijgt, kun je dit mooi gebruiken bij de aanschaf van andere meubelen. Maar waar verkoop je je meubels? Er zijn diverse opties, maar deze hebben allemaal zo hun eigen voor- en nadelen. Probeer je meubels eens te verkopen via Designstock.

Anoniem je meubelen verkopen

Wil je het verkopen van meubels het liefst anoniem doen? Vind je het geen fijn idee als iedereen, of dit nu bekenden of onbekenden zijn, kan zien dat jij meubelen verkoopt? Bij Designstock hoef je hier niet bang voor te zijn. Jouw anonimiteit is hier absoluut gewaarborgd. Als particulieren jouw meubelen willen kopen, dan moeten zij eerst een account aanmaken. Eerder is er geen contact mogelijk met jou als verkoper. Uiteraard moet jij jezelf ook registeren als je op deze manier je meubels gaat verkopen. Is er iemand geïnteresseerd in jouw bed, bank of tafel, dan heb je niet met een tussenpersoon te maken. Je hebt dan rechtstreeks contact met een potentiële koper. Dit werkt tenslotte het gemakkelijkst.

Goede presentaties van de te verkopen meubels

Hoe kun je nu het snelst je meubels verkopen? Zelf wil je meubels ook eerst zien voordat je ze koopt, toch? Zo werkt dat ook bij meubels online verkopen. Het voordeel van je meubels te koop aanbieden bij Designstock is dat je ze goed kunt presenteren aan mogelijke kopers. De full screen presentatie van jouw meubels zorgt ervoor dat er eerder mensen geïnteresseerd zijn. Sluiten jullie een deal met elkaar, dan kan er worden betaald via iDEAL. Veilig en gemakkelijk. Welke meubelen ga jij verkopen via Designstock?

  • Bekijk alle categorieën
  www.designstock.nl  info@designstock.nl
K.v.K. 73517682  BTW nummer  NL 115790603B01   IBAN  NL 57 RABO 0336324510