Mijn bankstel verkopen

Het verkopen van mijn bankstel wil ik het liefst op een anonieme en veilige manier. Als dit is wat jij wilt, dan moet je zeker eens kijken bij Designstock. Jouw anonimiteit is hier helemaal gewaarborgd. Niemand kan aan de advertentie aflezen wie jij bent. Mensen zien foto’s van het bankstel dat je verkoopt, een naam en waar je ongeveer woont. Die naam beslis je overigens ook helemaal zelf. Kies gerust een andere naam dan die van jezelf. Je moet wel jouw e-mailadres bekend maken, maar die wordt alleen gebruikt door Designstock zelf.

Het verkopen van mijn bankstel moet niet te veel kosten

Ik wil bij mijn bankstel verkopen online niet veel betalen aan advertentie kosten. Ook dan zit je bij Designstock exact op de goede plek. Wil je precies weten hoeveel de kosten voor de advertentie bedragen? Kijk dan bij de categorieën. Je ziet dat deze niet allemaal dezelfde prijs hebben. Kijk je bij banken, dan zie je precies wat jij betaalt voor de advertentie van jouw bankstel. Wil je na een maandje de advertentie verlengen, dan kost dat slechts een klein bedrag.

Ik wil bij mijn bankstel verkopen online rechtstreeks contact met de koper

Als ik mijn bankstel ga verkopen, wil ik geen overbodige en onnodige communicatie. Dit is dan ook een van de voordelen van Designstock. De communicatie vindt rechtstreeks plaats tussen de koper en de verkoper. Designstock zelf staat hier buiten. Een ander voordeel is dat je niet bang hoef te zijn voor onnodig gespam. Er is geen sprake van reclame en/of advertenties van derden. Plaats nu je advertentie op de site en wie weet ben je binnen no time jouw bankstel kwijt.

  • Bekijk alle categorieën
  www.designstock.nl  info@designstock.nl
K.v.K. 73517682  BTW nummer  NL 115790603B01   IBAN  NL 57 RABO 0336324510