Oude bankstel verkopen

Het verkopen van je oude bankstel kan heel goed via internet. Als mensen een andere bank willen, gaan ze lang niet altijd eerst naar de winkel. Tweedehands is tegenwoordig hip. Ook houden we met elkaar graag rekening met het milieu. Duurzaamheid is absoluut niet ouderwets. Als iemand anders zijn bank weg doet, wil ik hem misschien nog graag hebben. Een oud bankstel verkopen via internet is daarom een goed idee. Je helpt anderen, het is goed voor je portemonnee en je bent ook nog eens duurzaam bezig.

Hoe werkt verkopen oude bankstel via internet?

Kies je voor het oude bankstel verkopen online, dan heb je diverse opties. Heb je al eens overwogen om gebruik te maken van Designstock? Het grote voordeel is dat je dan gegarandeerd anoniem kunt blijven. Daarnaast heb je niet te maken met reclames of advertenties van derden. Ook hoef je niet bang te zijn voor handelaren die een slaatje uit jouw oude bankstel willen slaan. Je handelt op Designstock alleen maar met particulieren. Via de advertentie kun je rechtstreeks met elkaar communiceren. De betaling verloopt veilig en gemakkelijk via iDEAL.

Stel advertentie op voor oude bankstel verkopen online

Je oude bankstel verkopen via Designstock werkt snel en eenvoudig. Heb je al een account? Dan kun je gelijk inloggen met je e-mailadres en je wachtwoord. Ben je niet geregistreerd, dan moet dat eerst even gebeuren. Daarna is het meteen mogelijk om een advertentie te plaatsen. Zorg voor duidelijke foto’s, een goede titel, kies de juiste categorie en schrijf om wat voor soort bank het gaat. Je zult zien dat je daarna kunt betalen voor de advertentie. Door middel van een mail lees je dat de advertentie is geplaatst. Zo simpel werkt het.

  • Bekijk alle categorieën
  www.designstock.nl  info@designstock.nl
K.v.K. 73517682  BTW nummer  NL 115790603B01   IBAN  NL 57 RABO 0336324510