Oude meubels verkopen

Als je een aantal oude meubelen wilt verkopen, maak dan een account aan op Designstock. Registreren vraagt slechts enkele minuten en daarna kun je ook jouw oude meubelen online verkopen. Je vult je naam en e-mailadres in. Hierbij maakt het helemaal niets uit voor welke naam je kiest. Vind je het net zo fijn om je eigen naam te gebruiken, dan kan dat. Ga je liever anoniem en dus onder een andere naam de online markt op, dan is dat ook goed. Het e-mailadres moet uiteraard wel kloppen. Dit is echter niet zichtbaar voor andere kopers of verkopers. Het wordt alleen gebruikt voor de communicatie tussen jou en Designstock. Ook jouw postcode is van belang. Kopers kiezen meestal het liefst voor meubelen die in hun eigen omgeving te koop worden aangeboden.

Een advertentie plaatsen en de oude meubelen verkopen

Ben je geregistreerd bij Designstock, dan staat niets jou meer in de weg om de oude meubels te verkopen. Natuurlijk maak je eerst een aantal mooie foto’s. Kijk even hoe het zit met de lichtinval, maak de lens van je camera schoon, kortom: zorg voor kwalitatieve foto’s. Op Designstock nemen de foto’s een grote plaats in. De full screen plaatjes laten een eventuele koper precies zien wat jij te koop aanbiedt. Welke oude meubelen je ook wilt verkopen, je kunt de advertentie voor een klein prijsje plaatsen bij Designstock. Verkoop je een mooie oude salontafel, dan plaats je deze bij de betreffende categorie. Ook voor onder meer zithoeken, eetkamertafels, fauteuils, stoelen en banken zijn er aparte categorieën. Zo vindt de verkoper het snelst wat hij zoekt. En zo verkoop jij op de snelste manier je oude meubelen.

Rechtstreeks contact tussen koper en verkoper bij verkopen oude meubels

Bij het oude meubels verkopen, kan de potentiële koper meteen contact opnemen met jou. Het zou omslachtig zijn als dit allemaal via Designstock gaat. Mensen willen tegenwoordig niet lang meer wachten. Heeft iemand interesse in jouw computerkast, dan wil hij hem misschien vandaag al ophalen. Snel reageren op vragen van geïnteresseerden is dan ook wel belangrijk. Ideaal dus dat deze communicatie verloopt zonder een extra tussenpersoon. Sluiten jullie een deal, dan loopt de betaling veilig via iDEAL. Het verkopen van oude meubels gaat via Designstock veilig, snel en eenvoudig.

  • Bekijk alle categorieën
  www.designstock.nl  info@designstock.nl
K.v.K. 73517682  BTW nummer  NL 115790603B01   IBAN  NL 57 RABO 0336324510