Tafel verkopen

Voor het verkopen van een tafel moet je bij Designstock zijn. Heb je zelf inmiddels een grotere tafel nodig? Of ben je de salontafel gewoon zat en wil je een andere aanschaffen? Wat de reden ook is, je kunt je tafel verkopen via deze website. Ga je voor het eerst gebruikmaken van Designstock, dan moet je jezelf registreren. Dit werkt heel snel en gemakkelijk. Daarna kun je meteen inloggen en de advertentie voor het verkopen van je tafel plaatsen.

Maak 8 mooie foto’s voor verkopen tafel

Wil je je tafel verkopen, zorg dan voor goede foto’s. Als je zelf online iets koopt, kijk je waarschijnlijk ook vooral naar de foto’s. Hoe ziet de tafel eruit? Is hij onbeschadigd en welke kleur heeft hij? Een duidelijke titel is ook heel belangrijk bij jouw tafel verkopen online. Bij Designstock zoeken heel wat mensen naar designmeubelen. Heeft jouw tafel een speciaal design, vermeld dat dan zeker in de titel.

Vermeld afmetingen bij tafel verkopen online

Wil je de tafel verkopen via Designstock, voorkom dan onnodige berichten van bezoekers van jouw advertentie. Hoe duidelijker jouw advertentie is opgesteld, hoe minder vragen je krijgt. Vermeld in ieder geval de afmetingen van de tafel. Als iemand online een tafel gaat kopen, wil hij meestal zeker de lengte, de breedte en de hoogte ervan weten. Om snel je tafel te verkopen, plaats je vandaag nog een duidelijke advertentie. De kosten hiervoor zijn altijd laag. Moet de advertentie na een maand verlengd worden, dan kost ook dat slechts een klein bedrag.

  • Bekijk alle categorieën
  www.designstock.nl  info@designstock.nl
K.v.K. 73517682  BTW nummer  NL 115790603B01   IBAN  NL 57 RABO 0336324510