Tweedehands bank verkopen

Jouw bank tweedehands verkopen is een goed idee als hij nog lekker zit. Misschien ben je er zelf op uit gekeken, maar kan hij prima nog een ronde mee. De tweedehands bank verkopen online gaat snel en gemakkelijk. Je hoeft er de deur niet voor uit. Je maakt een paar mooie foto’s en je zoekt de site van Designstock. Ben je al geregistreerd, dan kun je de advertentie meteen plaatsen. De goede categorie kiezen is niet moeilijk als je een tweedehands bank verkoopt. Dat spreekt tenslotte voor zich. Denk wel even goed na over de titel. Is de bank van een bepaald designmerk? Vermeld dat zeker. Geef ook gelijk even de kleur en eventueel de stof aan. Nadat je betaald hebt, wordt de advertentie meteen geplaatst.

Anoniem jouw bank tweedehands verkopen

Een tweedehands bank verkopen kan bij Designstock helemaal anoniem. Ook word je niet overspoeld door ongewenste reclame en advertenties van derden. Je hoeft verder niet bang te zijn voor veel onnodige berichtjes of spam. Je krijgt alleen een bericht als iemand iets wil vragen over jouw advertentie. En de communicatie met Designstock verloopt ook via de mail. Kopers zien jouw mail overigens niet. Jullie leggen rechtstreeks contact via de advertentie.

Advertentie verlengen soms nodig bij tweedehands bank verkopen online

Je betaalt een klein bedrag voor de advertentie als je je tweedehands bank wilt verkopen. Hopelijk komt er snel een geschikte koper op jouw advertentie af. Dit is natuurlijk niet van te voren te voorspellen. Er moet net iemand zijn die helemaal weg is van jouw bank. Soms heeft dit even tijd nodig. Je hoeft bij Designstock maar een keer de advertentie kosten te betalen. Daarna kun je de advertentie zo vaak als je maar wilt verlengen. Dit kost slechts een klein bedrag. Plaats vandaag nog een advertentie en wie weet hoe snel je de tweedehands bank kwijt bent. Hopelijk voor een goede prijs.

  • Bekijk alle categorieën
  www.designstock.nl  info@designstock.nl
K.v.K. 73517682  BTW nummer  NL 115790603B01   IBAN  NL 57 RABO 0336324510