Tweedehands bankstel verkopen

Jouw bankstel tweedehands verkopen kan heel goed op de website van Designstock. Hier kopen en verkopen uitsluitend particulieren hun tweedehands designmeubelen. Je weet dus zeker dat je niet in contact komt met handelaren of commerciële partijen. Is dat precies wat jij wilt bij het tweedehands bankstel verkopen online, log dan nu in of maak een account aan. De advertentie kosten zijn zeker niet hoog.

Advertentie plaatsen om bankstel tweedehands te verkopen

Wil je je tweedehands bankstel verkopen via Designstock? Maak dan nu mooie foto’s, bedenk een titel en plaats de advertentie op de website. Je zult merken dat je zelf even een goede categorie uit moet kiezen. Bij een tweedehands bankstel spreekt dit uiteraard voor zich. De juiste categorie brengt des te sneller de geschikte bezoekers bij jouw advertentie. Bij de categorie zie je ook precies hoeveel de advertentie kosten bedragen.

Advertentie verlengen bij tweedehands bankstel verkopen online

Als je vaker tweedehands meubelen online verkoopt, dan weet je dat de verkooptijd heel verschillend is. De ene keer ben je een meubelstuk binnen een dag kwijt en de andere keer moet je een advertentie verschillende keren verlengen. Wil jij je tweedehands bankstel verkopen via Designstock, dan is verlengen heel eenvoudig. Uiteraard hoop je dat dit niet nodig is en verkoop je het tweedehands bankstel binnen 4 weken. Is het echter niet gelukt binnen deze periode, dan krijg je automatisch een reminder om even de advertentie te verlengen. Met 1 klik is dat dan geregeld.

  • Bekijk alle categorieën
  www.designstock.nl  info@designstock.nl
K.v.K. 73517682  BTW nummer  NL 115790603B01   IBAN  NL 57 RABO 0336324510