Tweedehands design meubelen verkopen

Vind je het bij design meubels tweedehands verkopen belangrijk om anoniem te blijven? Via Designstock is dat mogelijk. Toch kun je rechtstreeks met eventuele geïnteresseerden overleggen. Als een potentiële koper bij jouw advertentie komt en een vraag heeft, kan deze direct een bericht naar jou sturen. Zonder dat deze persoon jouw persoonlijke e-mail ziet. Dit e-mailadres is overigens wel vereist als je jezelf voor de eerste keer registreert. Designstock communiceert namelijk wel met jou via de mail. Bezoekers van jouw advertenties zien ook jouw naam. Maar dat mag gerust een verzonnen naam zijn. Stel jij het op prijs als je tijdens het tweedehands design meubelen verkopen anoniem kunt blijven? Bij Designstock is dat absoluut het geval.

Zoek de goede categorie als je design meubels tweedehands wilt verkopen

Je wilt tweedehands design meubelen verkopen online? Als je al vaker gebruik hebt gemaakt van Designstock, dan weet je dat je moet kiezen voor een bepaalde categorie. In de meeste gevallen is het niet lastig om te bedenken onder welke categorie jouw tweedehands design meubel valt. Een kast zet je gewoon bij de kasten. Wil je echter een bank verkopen, dan zie je dat je kunt kiezen voor banken en voor zithoeken. Dat zou je eventueel aan het twijfelen kunnen brengen. Zeker als je meerdere banken in een keer verkoopt. Handig is dat je in het geval van vragen altijd even contact op kunt nemen met Designstock. Op de website klik je op het tab contact en dan verschijnt er een formulier. Als je dit invult met jouw persoonlijke gegevens en de vraag of opmerking die je hebt, dan krijg je zo snel mogelijk een reactie terug.

Lage tarieven bij tweedehands design meubelen verkopen online

Jouw tweedehands design meubelen verkopen bij Designstock brengt niet veel kosten met zich mee. Je betaalt een klein bedrag voor het plaatsen van je advertentie. De exacte prijs hangt af van de categorie waarin de design meubelen vallen. Als de advertentie bijna verlopen is en de meubels zijn nog niet verkocht, dan kun je de advertentie verlengen. Ook dan betaal je weer een klein bedrag. Handig is dat je een reminder krijgt als je advertentietermijn bijna verstreken is. Jouw design meubels tweedehands verkopen doe je via Designstock. Snel, eenvoudig, betrouwbaar en goedkoop.

  • Bekijk alle categorieën
  www.designstock.nl  info@designstock.nl
K.v.K. 73517682  BTW nummer  NL 115790603B01   IBAN  NL 57 RABO 0336324510