Tweedehands meubels verkopen

Tweedehands meubels verkopen

Wil je een aantal meubels tweedehands verkopen, dan heb je verschillende opties. Je kunt op de rommelmarkt gaan staan of je kijkt of je op internet de meubels kunt verkopen. Een hele handige en voordelige manier om je tweedehands meubels te verkopen is Designstock. Je betaalt hier wel advertentiekosten, maar die zijn absoluut laag te noemen. Hier tegenover staat dat je tweedehands meubelen supergoed gepresenteerd worden. Doordat er gekozen is voor een full screen presentatie van je meubelen zul je eerder een potentiële koper vinden. Wil je op deze manier je tweedehands meubels verkopen online, dan is jouw anonimiteit gewaarborgd. Alleen geregistreerde kopers kunnen een deal met je sluiten.

Jouw meubels tweedehands verkopen

Jouw tweedehands meubels verkopen online gaat heel gemakkelijk bij Designstock. De meubels worden onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo vindt een potentiële koper des te sneller de meubels die hij zoekt. Vallen jouw tweedehands meubelen onder het kopje tafels? Of wil je een eetkamerset verkopen? Andere categorieën zijn bijvoorbeeld zithoeken, banken, fauteuils, salontafels en stoelen. Het is zelfs mogelijk om via Designstock je hele inboedel te koop aan te bieden. Hoeveel of hoe weinig je ook verkoopt, de advertentiekosten zijn gegarandeerd laag.

Account aanmaken voor tweedehands meubels verkopen online

Wil jij je tweedehands meubels verkopen via Designstock? Maak dan eerst een account aan. Dit gaat snel en eenvoudig via de website. Je leest precies wat je moet doen. Bij de registratie moet je je naam vermelden, maar je hoeft hierbij natuurlijk niet voor je eigen naam te kiezen. Ook wordt je postcode gevraagd. Dit is handig om kopers te vinden die bij jou in de buurt tweedehands meubelen zoeken. Ook is het de bedoeling dat je je e-mailadres intypt. Andere gebruikers van Designstock kunnen dit adres niet zien. Anonimiteit is zeker gewaarborgd. Dit mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van berichten vanuit Designstock zelf. Heb je een account aangemaakt, dan kun je voortaan snel inloggen met je e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord. Niets staat jou dan meer in de weg om je tweedehands meubelen te verkopen.

  • Bekijk alle categorieën
  www.designstock.nl  info@designstock.nl
K.v.K. 73517682  BTW nummer  NL 115790603B01   IBAN  NL 57 RABO 0336324510