Uitleg

 
Account aanmaken
Om te reageren op een advertentie of om advertenties te plaatsen heb je een account nodig. Met je eigen emailadres kun je snel en eenvoudig een account aanmaken.

Vul het formulier in om het account aan te maken, hierna ontvang je een email met daarin een link om je aanmelding te bevestigen. Daarna heb je toegang tot het platform en kun je direct je eerste advertentie plaatsen of reageren op een advertentie.Advertentie plaatsen
Voor het plaatsen van een advertentie klik je rechtsboven op de knop "Plaats advertentie".
Je moet wel ingelogd zijn om een advertentie te kunnen plaatsen.

Vul de velden in van het formulier. Je begint met een pakkende titel voor je advertentie. Kies vervolgens een categorie. De keuze van de categorie bepaald de prijs voor het plaatsen van de advertentie. De prijs staat vermeld naast de categorie zelf.

Als jou keuze van de categorie niet blijkt te kloppen dan kan de advertentie door ons worden verwijderd, zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden.

Bij elke advertentie kun je tot maximaal 8 foto's uploaden. De foto's worden automatisch op het juiste formaat gesneden.

Je kunt maximaal 5 actieve advertenties plaatsen.

Nadat je alle velden ingevuld hebt bevestig je het plaatsen van de advertentie en ga je direct naar het betaalscherm. Kies je betaalmethode en na betaling wordt jouw advertentie direct geplaatst. De advertentieperiode gaat in op de dag dat je jouw advertentie hebt geplaatst en loopt ten einde op de zelfde datum de maand daarop volgend.

Je krijgt per email een bevestiging van de plaatsing.Verlengen van je advertentie
Je kunt ten alle tijden via je eigen account de advertentie verlengen.
Op de verleng pagina zie je dat je advertentie met een maand wordt verlengt , gerekend vanaf de dag dat de advertentie zal aflopen. Na betaling wordt de advertentie direct verlengt. Je kunt de advertentie ongelimiteerd blijven verlengen.

Om er voor te zorgen dat je zelf vergeet de advertentie te verlengen sturen wij 7 dagen voor afloopdatum je een email waarin we je de mogelijkheid bieden om de advertentie met 1 klik te verlengen. Na betaling wordt de advertentie direct verlengt.Aflopen van je advertentie
Wanneer je de advertentie niet verlengt, wordt na de einddatum de advertentie automatisch verwijderd. Je krijgt hiervan een email als bevestiging.
Mocht jij door onvoorziene omstandigheden jouw advertentie niet hebben kunnen verlengen, waardoor de advertentie na verstrijken van de betaalde periode automatisch verwijderd is geworden, is het in geen enkel geval mogelijk deze advertentie alsnog te verlengen.Mijn account
Onder "mijn account" kun je jouw actieve advertenties zien, deze aanpassen en verlengen.
Je kunt je persoonlijke gegevens aanpassen en een overzicht inzien van je betalingen.


  www.designstock.nl  info@designstock.nl
K.v.K. 73517682  BTW nummer  NL 115790603B01   IBAN  NL 57 RABO 0336324510